Een bedrijfsfeest, bruiloft en veel andere evenementen krijgen door het inzetten van een animatie artiest net dat beetje extra om de stemming er goed in te krijgen. Op evenementen is een gangmaker de persoon die al vroeg een lach op de gezichten van de bezoekers krijgt. Nog voordat alcohol een rol van betekenis gaat spelen. Op bedrijfsfeesten en bruiloften waarbij het entertainment een langere tijsduur heeft van 1,5 uur, is het raadzaam om regelmatig te wisselen van personage en typetje. Dit kan zonder extra kosten door één en dezelfde acteur.

Scroll naar beneden voor foto’s en info van de volgende acts:

 • Ballonnenclown
 • Bouwvakker
 • Ceremoniemeester Piet Positief
 • English Guard
 • Fotograaf Freek Flits
 • Gladde Gerrit
 • Lakei
 • Magiër
 • Ober Stuntel
 • Phantom of the Opera
 • Piccolo
 • Presentator
 • Scheidsrechter
 • Stadsomroeper
 • Schoonmaakster/toiletjuffrouw
 • Vadertje tijd

 


Ballonnenclown

Een ballonnenclown is overal inzetbaar waar veel kinderen zijn. Naast het maken van ballonfiguren willen we de kinderen ook nog op een leuke manier entertainen. Het is niet altijd een pretje om in een rij te wachten. Daarom maken wij  de ballonfiguren simpel om het wachten te beperken en ieder kind aan de beurt te laten komen.

Bouwvakker(s)

De bouwvakker(s) is of zijn een mooi personage om de boel op stelten te zetten. Bij deze act is humor het meest belangrijk. De bouwvakker is tevens een stratenmaker om met rubber hamer en waterpas alles nog waterpas te krijgen. Tot nu toe nog nooit iemand op de tenen geslagen.

Ceremoniemeester / Piet Positief

Als je een ceremoniemeester nodig hebt die zorgt dat alles goed geregeld word op een evenement, maar ook nog de nodige humor meeneemt zodat de spanning wat afneemt, dan ben je bij Piet Positief aan het goede adres. Piet is een nette enthousiaste regelneef, vol energie en vol humor. Daar waar spanning en ontladen samen komen.

English Guard(‘s)

Iedereen heeft ze wel eens gezien. In levende lijve of een filmpje. De strak voor zich uitkijkende onbeweeglijke engelse wachters. Leuk voor een evenement met een Engels thema bij de ingang of in de zaal. Alleen…deze wachters bewegen soms wel en dan op de meest onverwachte momenten.

Fotograaf Freek Flits

Deze fotograaf act is op ieder evenement een geweldig leuke bijdrage aan de feestvreugde. Freek is werkelijk een heerlijk druk komisch personage, die niet stopt voordat de gasten lachend op de foto staan. De foto’s krijgt u de volgende dag digitaal toegezonden. Let op: Ondanks de spiegelreflex camera is Freek is een acteur en geen professioneel fotograaf. 

Gladde Gerrit

Gladde Gerrit is net zo glad als Haagse Harrie. Hij lijkt wel een ekster. Alleen maar oog voor glimmers, die hij dan weer op slinkse manier probeert te verkopen. Steeds een beetje schuw over de schouders kijken of de lange arm van de wet geen roet in het eten gooit. En alles prima kwaliteit. Zijn horloges doen het bijna allemaal.

Lakei

Op geen enkel historisch evenement mag de lakei ontbreken. Deze lakei weet een mooie mix te brengen van statige ethiek, gedienstigheid en vooral veel humor. Een prachtige entree act, maar ook in de bediening is het zeker een aanrader. Met koninklijke aandacht wordt iedereen op zijn wenken bediend. Nou, meestal dan.

Magiër

Magiër Barazac zorgt voor de nodige koude rillingen tijdens Halloween en middeleeuwse evenementen. Met of zonder stelten jaagt hij de mensen de stuipen op het lijf. Met kleine kinderen wordt natuurlijk altijd rekening gehouden zodat ze nog wel lekker kunnen slapen. De act is mobiel, maar maar als hij in zijn kookpot gaat brouwen staat hij op een vaste plaats. De act wordt professioneel en met veel humor geacteerd.

Ober Stuntel

Een feest is pas echt compleet met de ober die niet veel goed kan doen. De stuntel die iedereen op de lachspieren werkt. En dan heeft hij het uiterlijk ook al niet mee. Onze ober is nooit dronken maar wel ontzettend onhandig en hygiëne….. tja, dat is ook een dingetje. Maar nooit met het eten en drinken van de gasten.

Phantom of the Opera

Voor dit personage moet het thema van het evenement wel specifiek theater en/of opera zijn.  De Phantom is wel in te zetten als een persiflage van het originele personage uit de oorspronkelijke musical of film. Maar het krijgt de meeste credits als een mysterieuze gedaante tussen de gasten.

Piccolo(‘s).

Een mooie stijlvolle ontvangst word door piccolo’s altijd gegarandeerd. Piccolo’s die ook nog veel humor brengen en zeer interactief zijn geven hieraan nog meer toegevoegde waarde. Interactie natuurlijk alleen met publiek die het leuk vind. Een evenement die begint met een lach is een geslaagd evenement.

Presentator

Een wat meer serieus personage is de rol van presentator. In deze hoedanigheid hebben we al veel verlotingen, quizzen en themadagen aan elkaar gepraat. Hierbij is het de noodzaak om het publiek te blijven enthousiasmeren met de juiste stem en lichaamstaal die past bij de gelegenheid. Inlezen van het onderwerp en overdragen van algemene informatie gebeurt uiteraard voorafgaand aan het evenement.

Scheidsrechter

Er zijn veel goede scheidsrechters in ons land en ook een aantal hele slechte. Van de laatste is onze scheids er eentje van. Hij is zo slecht dat het gewoon lachwekkend is. Let wel op dat deze scheidsrechter niet ingezet moet worden bij wedstrijden met een serieus einddoel. Geloof het of niet maar hij is wel een echte KNVB scheidsrechter met een slechte conditie.

Stadsomroeper

Jacobus is een stadsomroeper in hart en nieren. Overal waar aanbiedingen of aankondigingen zijn laat hij zijn neus zien. Met ratel, bel en luide stem brengt hij uw boodschap duidelijk over. Zo nodig, maar niet noodzakelijk, met wat moderne versterking van een megafoon.

 

Toiletjuffrouw

Toiletjuffrouw Gerrie is altijd in de buurt bij hoge nood. Daarom is haar toilet ook mobiel. Een verwarmde roze bril bevordert de stoelgang en natuurlijk roze gordijnen voor de nodige privacy. Poepen 1 euro per kilo en plassen 50 cent per liter. Dat is toch geen geld. Zonder mobiel toilet doet ze het trouwens ook goed als schoonmaakster op binnendoors evenementen.

Vadertje Tijd

Vadertje Tijd voelt zich vooral in zijn element als er al heel wat tijd verstreken is. Dat doet zich bijvoorbeeld voor wanneer er een jubileum te vieren valt.  Vadertje tijd weet niet de geschiedenis en anekdotes van personen en bedrijven. Daar is hij veel te oud en vergeetachtig voor. Dit wordt allemaal vooraf in zijn oor gefluisterd of liever nog op papier gezet.