Steltenacts zien er bijzonder spectaculair uit. Een mooie manier om een evenement extra aandacht te geven. Helemaal als er sprake is van een grote menigte waar andere vormen van entertainment niet goed uit de verf komt.

Steltenacts zijn er in verschillende variaties. De hieronder vermelde personages zijn standaard in het stelten programma opgenomen, maar in overleg het is soms mogelijk om andere typetjes ook op hoog niveau te brengen.

Wij maken gebruik van Dura Stilts waardoor wij tijdens het optreden volledig stil kunnen staan. De personages hebben een gemiddelde hoogte van ongeveer 3 meter. De gespeelde acts zijn net als al onze andere animaties interactief en en voorzien van de nodige dosis humor. Een extra toevoeging bovenop de toch al imposante verschijning.

Scroll naar beneden voor foto’s en info van de volgende acts

  • Stelten ballonnenclown
  • Stelten lakei
  • Stelten magiër
  • stelten neptunus
  • Stelten politieagent
  • Stelten paashaas

_____________________________________________________________

Stelten Ballonnenclown

Kinderen zijn gek op ballonnen. En als de ballon dan ook nog op een dier of voorwerp lijkt is het helemaal prachtig. Wanneer dit dan ook nog op hoog niveau gemaakt word zullen ze zich helemaal vergapen. Een ballonnenclown op stelten zullen ze niet gauw vergeten. Alle personages en typetjes worden professioneel en met  veelhumor geacteerd.

 

 

Stelten Lakei

Een lakei is een mooi oud-Nederlands personage dus die past bij een mooi historisch decor. Maar als dat decor er niet is dan zorgt de lakei ervoor dat het daar in ieder geval op lijkt. Het is een mooi personage om een evenement een statig aanzien te geven. Bij een lakei op stelten komen bezoekers helemaal vanzelf in hogere sferen. Alle personages en typetjes worden professioneel en met veel humor geacteerd om het evenement te laten slagen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stelten Magiër

Deze magier is een echte griezel en mag op geen evenement ontbreken waar kippenvel het gevolg van het thema is. De magiër past zich wel aan als er kleine kinderen in de buurt zijn. Op stelten maakt hij er helemaal een enge aangelegenheid van. Met zijn magische taal en spreuken schept hij een sfeer die u snachts in uw dromen liever niet heeft. Alle personages worden professioneel en met veel humor geacteerd.

 

 

Stelten Neptunus

Als Neptunus aan land komt krijgt hij onmiddelijk veel aandacht. Dit mooi statige personage mag op geen enkel evenement ontbreken waarbij de zee het thema is. En op stelten bij een druk nautisch evenement vallen zijn lange wit-grijze lokken al vanaf grote afstand op. Neptunus heeft alle antwoorden voor vragen over de zee. Maar of u dat allemaal moet geloven??? Alle personages worden professioneel en met veel humor geacteerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

Stelten Politieagent

Een polieagent zorgt op ieder evenement voor orde en gezag. Deze politieman bakt er niet veel soeps van. Met geïmproviseerde veiligheids accessoires laat hij de boel meer in het honderd lopen. Je kan hem gelukkig wel op grote afstand aan zien komen door zijn lange steltbenen. Alle personages worden professioneel en met veel humor geacteerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stelten Paashaas

Een paashaas is niet weg te denken bij een paasfeest, De gulle haas met zijn paaseieren of schuimpjes. Maar er zijn paashazen en paashazen. Deze haas houdt van veel bombarie, maar het kan gelukkig ook wel zonder. Paashazen zijn er veel, maar op stelten weinig. Een mooie kans om ergens met een evenement bovenuit te steken. Alle personages worden professioneel en met veel humor geacteerd.